Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark waar heel veel te beleven is. Verscholen in de bossen wachten ruim 30 attracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer. In 2017 is het attractieaanbod verder uitgebreid met de nieuwe spectaculaire attractie ‘’Het DrakenNest’’: de allereerste Mega Disk’O in Nederland. In 2018 breidt het Avonturenpark haar attractieaanbod verder uit met de komst van Bella’s Swingpaleis: een attractie voor de allerkleinste avonturiers.

Bezoek ook het Aquaventura Slidepark. Een outdoor Slidepark met 11 gave waterglijbanen, een waterspeelpark en zonnige ligweide. Waterpret voor alle leeftijden! Het Slidepark is geopend van mei t/m september 2018*.

Avonturenpark Hellendoorn is in 2016 gekozen tot het best gewaardeerde pretpark van Nederland met een waardering van een 9,1!

Highlights
-   Meer dan 30 attracties
-  Aquaventura Slidepark
- Nieuwe attractie Mega Disk’O
-  Nieuwe attractie Bella’s Swingpaleis
-  Nieuwe High Dive Stuntshow (7 juli – 2 september 2018)
-  Een gemoedelijke sfeer, kleine afstanden tussen de attracties en korte wachttijden
-  Veilig en onbezorgd dagje uit
-  Gratis toegang tot de leukste shows

High Dive Stuntshow
Vanaf 7 juli t/m 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow te zien in Avonturenpark Hellendoorn. Een spectaculaire zomershow in het vernieuwde openluchttheater. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?

Zinderende Zomeravonden
Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn 4 Zinderende Zomeravonden! Op  1, 8, 15 en 22 augustus kun je extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn. De (meeste) attracties zijn open tot 21.30 uur. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur.

Heksendoorn
Houd jij van griezelen? Bezoek in oktober 2018 Heksendoorn. Heksendoorn is het Halloweenevent voor families! Het pretpark is omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen, bezems en er zijn leuke extra's voor jong en oud. Zo is er een spookhuis en een griezelshow. Kom maar langs….als je durft!

Faciliteiten
EHBO
Toegankelijk voor mindervaliden en AVO-stoelen te huur voor €3,- (plus €7,- borg)
Wandelwagens te huur €3,- (plus €7,- borg)
Kluisjes te huur voor €4,- klein en €7,- groot
Parkeren €7,- per dag
Horecagelegenheden
Sanitaire voorzieningen

Toegangsprijzen
Bezoekers vanaf 3 jaar: € 23,50
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Openingstijden
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 1 april tot en met 28 oktober 2018.

Let op: Avonturenpark Hellendoorn is gedurende het seizoen op een aantal doordeweekse dagen gesloten. Kijk op www.avonturenpark.nl voor de actuele openingsdagen- en tijden.

*Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn, tegen een toeslag van €3,- p.p op de ticketprijs. Openingsdagen afhankelijk van de weersomstandigheden.