Vragen

  • Hoe kan ik de waarde en geldigheid van mijn Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card bekijken? Uw cadeaukaart is één jaar geldig. Op de homepage Pretpark-dierentuin-cadeaucard kunt u uw unieke kaartnummer invoeren. U ziet dan direct de waarde en de verloopdatum van uw cadeaukaart.
  • Hoe kan ik mijn Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card verzilveren? Uw Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is te besteden bij alle pretparken en dierentuinen op deze website. Zoek op de pagina 'aanbod' naar het gewenste pretpark of de gewenste dierentuin. Selecteer het aantal tickets dat u wilt kopen, klik op bestellen en voer uw gegevens in. Als het totaalbedrag lager is dan de waarde op uw cadeaukaart, blijft het restbedrag op uw cadeaukaart staan. Als het totaalbedrag hoger is dan de waarde op uw cadeaukaart, kun u het restant bijbetalen. Per e-mail ontvangt u uw E-tickets. Print de E-tickets uit en neem deze mee naar het pretpark of de dierentuin als betaalbewijs.
  • Ik wil graag mijn Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card retourneren, kan dat? Als u een Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card in de winkel heeft gekocht, is het niet mogelijk uw cadeaukaart te retourneren. Het is dan ook niet mogelijk om uw cadeaukaart om te ruilen voor een andere cadeaukaart van Leisure Gifts B.V. In geval van een online bestelling van een Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card heeft u wel gedurende zeven werkdagen na ontvangst van de cadeaukaart het recht om deze te retourneren aan Leisure Gifts B.V. Na ontvangst van de zending, zal Leisure Gifts B.V. de betaalde prijs terugstorten. Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.
  • Ik ben mijn Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe krijgen? Helaas is het niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart toe te sturen. Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is vrij op naam en kan dus door iemand anders worden ingewisseld. De zoekgeraakte Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card blijft dus geldig.