Vragen

  • Wat is de Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card? Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is een flexibele cadeaukaart die te besteden is bij aangesloten pretparken en dierentuinen in heel Nederland. De waarde op de cadeaukaart kun je zelf bepalen, tussen de € 5,- en € 150,-. Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is een product van Leisure Gifts B.V.
  • Hoe kan ik contact opnemen met Leisure Gifts BV? Als je vragen hebt, kun je die mailen naar info@pretpark-dierentuin-cadeaucard.nl. Je kunt ons ook bellen op 023 - 518 6194. Onze ServiceDesk is op de volgende tijden telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Hoe gaat Leisure Gifts BV om met persoonsgegevens? Leisure Gifts BV respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld om u een optimale dienstverlening te kunnen bieden. Op de privacy pagina wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.
  • Is Leisure Gifts BV aansprakelijk voor de geboden informatie? Leisure Gifts B.V. verricht redelijke inspanningen om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website en in de uitingen van Leisure Gifts B.V. Leisure Gifts BV kan echter nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website of een van de uitgaven van Leisure Gifts B.V. Tevens kan Leisure Gifts B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of eventueel onjuiste of gewijzigde informatie op deze website en in de overige uitgaven. Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Leisure Gifts B.V. besteedt veel zorg aan het weergeven van accurate informatie. De geboekte belevenis kan echter afwijken van de getoonde afbeelding(en). Leisure Gifts B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk)fouten in haar prijzen en/of voorwaarden. Leisure Gifts B.V. keert bij verlies, verval en/of onduidelijke informatieverschaffing geen geld uit.
  • Wat is de geldigheid van de Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card? Je Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card is één jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Zorg dus dat je je cadeaukaart binnen die tijd verzilvert bij een pretpark of dierentuin naar keuze.
  • Waar kan ik terecht met klachten? Klachten betreffende de locatie kun je het beste ter plekke bij de locatie melden. Zij kunnen op dat moment nog werk maken van je klacht, terwijl Leisure Gifts B.V. hier achteraf niet veel meer aan kan doen. Klachten kunnen tot uiterlijk één maand na afloop van verzilvering worden ingediend via het e-mailadres info@pretpark-dierentuin-cadeaucard.nl. Klachten betreffende onze dienstverlening kun je ook naar dit e-mailadres sturen. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen je klacht in behandeling te nemen. Hiervan ontvang je een bevestiging.