< Terug naar overzicht

Speelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoen

Speelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoen
Speelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoenSpeelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoenSpeelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoenSpeelland Beekse Bergen - Ticket bezoekers vanaf 3 jaar voor- en naseizoen
Speelland Beekse Bergen, Hilvarenbeek
€ 8,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Vanaf 3 jaar: Voor- en naseizoen 5 t/m 20 apr en 21 sept t/m 26 okt

Over de locatie

Speelland Beekse Bergen
Voor heel veel speelplezier en spetterende waterpret moet je bij Speelland Beekse Bergen zijn! Gelegen in het groen én aan het water is het niet alleen voor kleine en grotere kinderen genieten geblazen: ook de (groot)ouders ontspannen hier op een heerlijke manier!

Er zijn brede zandstranden en veilig zwemwater. Vergeet ook de grote speeltuin niet. Speelland is dus ook heel leuk als het eventjes geen weer is om te zwemmen. Er is enorm veel te doen in dit buitenspeelparadijs! Je kunt er lekker spelen op bijvoorbeeld de schommels, trampolines, mini-golfbaan, ballenberg, de botsboten en ál die andere attracties.

Nog meer spektakel? Probeer de Waverider maar eens uit: een carrousel in het water die zo snel gaat dat het net een jetski lijkt. Of haal je rijbewijs in Verkeersland waar je als een heuse coureur over het circuit rijdt. Als je daarna nog niet moe bent, kun je roetsjen van de spectaculaire waterglijbanen. Of maak een boottocht met onze schipper.

Speelland is onderdeel van Beekse Bergen en ligt op loopafstand van Safaripark en Vakantiepark Beekse Bergen. Voor de vakantieparkgasten is er zelfs een bootverbinding!

Faciliteiten
Honden helaas niet toegestaan
Horecagelegenheden
Picknick plaatsen
Bagagekluisjes €1,- per dag
EHBO
Parkeerterrein (€ 5,- per auto per dag)

Toegangsprijzen
Toegang bezoekers vanaf 3 jaar: €9,50
Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden
Kijk voor de actuele informatie over de openingstijden op http://www.speelland.nl/openingstijden
Vanwege weersomstandigheden kan het voorkomen dat Speelland gesloten is. Indien dit het geval is wordt dit via de website van Speelland gecommuniceerd.Speelland Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ  Hilvarenbeek
Nederland

0900-2335732
info@libema.nl