< Terug naar overzicht

Corpus - Toegang bezoekers 6 t/m 14 jaar

Corpus - Toegang bezoekers 6 t/m 14 jaar
Corpus - Toegang bezoekers 6 t/m 14 jaarCorpus - Toegang bezoekers 6 t/m 14 jaarCorpus - Toegang bezoekers 6 t/m 14 jaar
Corpus, Oegstgeest
€ 16,25
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Toegang tot Corpus voor bezoekers van 6 t/m 14 jaar.

Over de locatie

DÉ ATTRACTIE VAN HET MENSELIJK LICHAAM
Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

CORPUS, een reis door de mens. Je maakt letterlijk een reis door het menselijk lichaam binnen 55 minuten. Aan de hand van een audiotour beleef je de ‘reis’ in een groep van maximaal 16 personen. Het lijkt net of je door je eigen lichaam loopt. Op een unieke manier kun je kennis maken met het menselijk lichaam.

Faciliteiten
Horecagelegenheid (2)
Huisdieren niet toegestaan
Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid (uitrijkaart € 6,-)
CORPUS Kadowinkel

Toegangsprijzen
Volwassenen (vanaf 15 jaar): €18,25 per persoon.
Kinderen (6 t/m 14 jaar): €15,75 per persoon.
Kinderen jonger dan 6 jaar hebben geen toegang tot CORPUS. Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag.

De eerste ‘reis door de mens’ start om 9.30 uur. De laatste ‘reis door de mens’ is afhankelijk van het seizoen: doordeweeks start de laatste reis om 13.00 uur, in het weekend en op vakantiedagen start de laatste reis om 17.00 uur. CORPUS is in dat geval geopend tot 2 uur na de laatste ‘reis’.

Let op: plaats geruime tijd voor het geplande bezoek een reservering bij CORPUS. Zonder reservering kan de beschikbaarheid van plaatsen niet gegarandeerd worden en/of wachttijd niet uitgesloten worden. Je dient 20 minuten voor de geboekte starttijd aanwezig te zijn.

Houdt er rekening mee dat, wanneer je één van de laatste vertrektijden boekt, je ongeveer een uur de tijd heeft voor het interactieve gedeelte. Het is niet mogelijk ‘mijn CORPUS’ te bezoeken voorafgaand aan de ‘reis door de mens’.Corpus
Willem Einthovenstraat 1
2342 BH  Oegstgeest
Nederland

071 7510200
info@corpusexperience.nl