< Terug naar overzicht

Attractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaar

Attractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaar
Attractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaarAttractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaarAttractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaarAttractiepark Slagharen - Ticket bezoekers vanaf 4 jaar
Attractiepark Slagharen, Slagharen
€ 17,00
.
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen

Over de belevenis

Ticket bezoekers vanaf 4 jaar
Je ticket is vanaf de dag van aanschaf drie maanden geldig.

Let op! T/m eind maart is het niet mogelijk vouchers te bestellen voor deze locatie.

Over de locatie

Wie jarig is, viert feest! Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen en vier het 55-jarig jubileum in het Wilde Westen van Nederland! Beleef als een echte avonturier een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows! Ga over de kop in onze nieuwe spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Doe je liever wat rustiger aan? Verken dan de omgeving in een historische Chuck Wagon of stap in de boot voor een Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren? Wil je nu zelf in actie komen? Ga de strijd aan in het water en spat elkaar in een paar minuten zo nat als maar kan in de Expedition Nautilus. Of stap als een echte avonturier in een boomstam en trotseer de wildwaterbaan Ripsaw Falls. Houd je goed vast en pas op voor die stroomversnellingen, want voor je het weet ga je heel snel naar beneden.

Wil je na al jouw avonturen in de attracties rustig bijkomen? Ontdek dan de nieuw American Circus Show met spectaculaire stunts van Alex de Brandweerman, acrobatiek van het hoogste niveau van David Robert en volop magie van Justin Ronday.  Je gelooft niet wat je ziet! Kom en beleef deze adembenemende show voor jong en oud. Ben jij fan van Randy & Rosie? Kom dan naar hun eigen nieuwe spannende show waarin de beide wasberen de hoofdrol spelen en spannende avonturen beleven. De kleintjes lopen weg met Randy & Rosie, onze zingende en dansende wasberen, die graag een gulle berenknuffel uitdelen. De echte filmliefhebbers kunnen in El Teatro genieten van de nieuwe 4D-film Looney Tunes “Road Runner & Wile E.Coyote”. En het feest zet je voort in ons nieuwe Italiaanse restaurant Randy’s Pizza & Pasta of bij een van onze andere eetgelegenheden.

Faciliteiten
Horeca
Entertainment
Shops
Sanitaire voorzieningen (gratis)
Huisdieren toegestaan
Parkeerterrein (€ 7,50 per auto per dag)

Toegangsprijzen 2018
Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar: €17,00 per persoon
Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang

Openingstijden 2018
Kijk voor de actuele openingstijden op http://www.slagharen.com/nl/attractiepark/openingstijden


Attractiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB  Slagharen
Nederland

+31 (0) 523 683 000
info@slagharen.com